Светосавска повеља Министарства просвете васпитачици Слободанки Грчић из Шуљма

Представници локалне самоуправе у Сремској Митровици  су у сеоском насељу Шуљам посетили Слободнку Грчић, васпитачицу која је добила Светосавску повељу Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Васпитачица Слободанка Грчић ово највеће признање добила је за значајан допринос у образовању и васпитању у Србији, али и за подстицај предшколског образовања у сеоској средини.

Захваљујући квалитетном, одговорном и изузетном раду, васпитачица Слободанка Грчић из Предшколске установе “Пчелица” у Сремској Митровици, која већ четири године ради у сеоском објекту у Шуљму, овогодишњи је добитник Светосавске повеље коју додељује Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Слободанкина повеља није случајна, резултат је дугогодишњег и свакодневног труда и рада. По много чему посебна, спада у групу 15 најбољих васпитача у Србији, а Светосавска повеља само је потврда њене преданости послу, а пре свега љубави.

Иако већ упознати са досадашњим резултатима васпитачице Слободанке, који су импресивни, директорка сремскомитровачке “Пчелице”, али и мештани села Шуљам, не крију задовољство и истичу да је Светосавска повеља дошла у праве руке.

Поносни на своју суграђанку, која је позната по многобројним наградама и признањима, представници локалне самоуправе града Сремска Митровица посетили су награђену васпитачицу на њеном радном месту у подручном одељењу Предшколске установе “Пчелица” у Шуљму.

Представници града Сремска Митровица приликом посете најбољој васпитачици на овим просторима, поред цвећа и честитки, уручили су поклон, уз жеље да и даље овако настави са својим најбољим другарима, који су јој, такође, велика подршка.

Слободанка Грчић, васпитач и специјалиста за музичку културу у сремскомитровачкој Предшколској установи „Пчелица“, издвојеном одељењу у Шиљму овогодишњи је добитник републичке Светосавске награде.

Извор: sremska.tv

Фото: sirmiuminfo.rs