ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПРЕД МИТРОВЧАНИМА - ИМАМО ЈЕДНУ ЗЕМЉУ И ЊУ МОРАМО ДА ЧУВАМО

Више од десет хиљада људи на Тргу Ћире Милекића у Сремској Митровици дочекало је председника Републике Србије Александра Вучића, након што је посетио Сремски округ.

Пошто је поздравио присутне и захвалио им се на срдачном дочеку, председник Вучић је рекао да је Сремски округ један од најразвијенијих и да великом брзином напредује. Најавио је даља улагања у инфраструктуру као и у здравствене и образоване установе у Срему и у Сремској Митровици.

Током свог обраћања, председник је присутнима поручио да  Срем поседује огромне потенцијале, који ће бити искоришћени у свим привредним гранама, а како је истакао, брига о грађанима је најважнија,  управо зато ће се у скоријој будућности у Митровици реконструисати и проширити  зграда Опште болнице. На тај начин се доказује да Србија пред себе ставља изазовне задатке, да сања, али и остварује снове.

Председник Вучић је додао да је Србија једна од ретких земаља која има независну политику, поред свих изазова са којимa се суочава због актуелних дешавања у свету, а та политика има за циљ да сачува мир и сувереност наше земље, истичући да  ће дати све од себе да на најозбиљнији и најодговорнији начин, заједно са грађанима Републике Србије, сачува сваки педаљ наше прелепе земље.