ПСЦ "Пинки"

Једно од најлепших и, поред велике сале, највише коришћених места у Спортском центру je фоаје. Комплетно реновиран 2014. године, поседује специјалан спортски под, димензија 12×13 метара, намењен првенствено за стони тенис али је погодан за све врсте спортско-рекреативних активности.  Преграђивањем се добија камерна сцена са гледалиштем, која је предвиђена за сценске и музичке програме. С обзиром на то да фоаје поседује и мини гледалиште капацитета 100 места, погодан је и за организовање семинара, пројекција и предавања. У склопу је и прес-центар, па је и идеалан за приређивање привредних презентација и музичких изложби.
Кафе „Пинки“, који се налази у склопу пословно-спортског центра “Пинки”, представља идеално место у којем, уз врхунску кафу, љубазно особље и пријатну атмосферу, као и бесплатан интернет, можете провести своје слободне тренутке посматрајући уживо куглање,  слушајући музику или бодрећи омиљени спортски клуб, који можете пратити на неколико спортских канала, који се емитују на више ЛЦД телевизора у самом објекту.

Кафе „Пинки“ представља идеално место за предах после напорних тренинга, или опуштање пред важну утакмицу или догађај. Како је лоциран у самом средишту свих спортских активности, поред куглане и велике сале, у близини теретане, фитнес центра и тренажне сале, у непосредној близини тениских терена, а наспрам базена и отвореног мултифункционалног спортског терена, Пинки Кафе је право место за све спортисте, рекреативце и спортске ентузијасте.

Централно место одвијања свих врста спортских и културних манифестација је велика сала. Најсавременија  опрема задовољава потребе свих спортских клубова, грађана, разних удружења и организација као и одвијања такмичења на међународном нивоу.  Терен је погодан за кошарку, рукомет, одбојку, футсал и бројне друге спортове, уз могућност одвајања терена покретном завесом. У зависности од врсте манифестације, капацитет гледалишта је од 1300 до 3000 места.
Почев од 2013. године велика сала је значајно реновирана. Урађена је адаптација паркета и постављање нових столица у гледалишту, ремонтоване су телескоп трибине, купљени нови кошеви, замењено постојеће халогено осветљење лед изворима светлости, реновирани су централни тоалети и новинарска ложа, а комплетан објекат спортског центра обезбеђен је видео надзором.

Фитнес сала Пословно-спортског центра “ПИНКИ” идеално је место за све оне који воде рачуна о свом телу и здрављу, за рекреативце и професионалце, за децу и одрасле. Нов, реновиран и потпуно опремљен простор за све врсте активности: аеробик, пилатес, јогу, зумбу, кондиционе тренинге, персоналне и групне тренинге, плес. Климатизована и потпуно озвучена, фитнес сала поседује сву опрему неопходну за све врсте активности: струњаче, рипстоле, пилатес лопте, вијаче, тегове и сл.

У пријатном амбијенту идеално смештеном уз Кафе „Пинки“ налази се најстарија куглана у Сремској Митровици. Са четири стазе за куглање, представља идеално место за такмичења, али и рекреативне партије и окупљања све већег броја грађана.
Идеално за сва животна доба, куглање је игра концетрације, сигурне руке и оштрог ока.
Било да сте аматер или професионалац, куглана Пословно спортског центра “Пинки” идеално је место за опуштање са пријатељима и породицом.

Најквалитетнији тениски терени на подручју Сремске Митровице налазе се у склопу Пословно-спортског центра “Пинки”, са гледалиштем од 1000 седишта.  Како је квалитет терена био императив при изградњи, терен је могуће користити без обзира на временске услове, чиме су се тениски терени Пословно-спортског центра “Пинки” истакли као једини и прави избор како за рекреативне мечеве тако и за такмичења домаћег и међународног карактера. Терени су осветљени рефлекторима, те их је могуће користити до касних вечерњих часова.

Мултифункционални терен намењен је спортовима где је основни реквизит лопта, као што су кошарка, одбојка, рукомет и мали фудбал. Сама површина терена обложена је тартаном дебљине 4,6цм, што је важно за кориснике јер ће сачувати своје зглобове. Целокупна површина је 35×25 метара а на њему се налазе и клупе, део за гледалиште и рефлектори.Адреса: Трг Светог Димитрија 36
Телефон:  022/611-555
Еmail: spcpinki@gmail.com

www.pscpinki.org.rs