ПОКРАЈИНСИ СЕКРЕТАР ДАНЕ БАСТА ПОСЕТИО „БАЈИЋЕВУ“ ШКОЛУ

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је Основну школу „Слободан Бајић Паја“ у којој је урађена реконструкција фискултурне сале, средствима Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.

Како је том приликом рекао Баста, Покрајински секретаријат за спорт и омладину Сремску Митровицу види као изузетно доброг партнера за даља улагања у спортску инфраструктуру.

Покрајински секретаријат је путем конкурса издвојио средства у износу од 5,5 милиона динара за потпуну реконструкцију пода фискултурне сале у „Бајићевој“ школи, а како је рекао Баста, средствима Покрајинског секретаријата за спорт и омладину урађена је и реконструкција фискултуре сале у ОШ „Добросав Радосављевић Народ “ у Ноћају.

Са градонечелницом Светланом Миловановћ одржан је састанак на коме је било речи о даљим улагањима и наредним корацима, рекао је Баста и додао да је у протекле три године од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину у Граду Сремска Митровица уложено око 38 милиона динара у спортске клубове и у спортску инфраструктуру.

Начелник Градске управе за културу и спорт Васиљ Шево захвалио се Покрајинској влади и Покрајинском секретаријату на томе што су у Сремској Митровици препознали партнера за улагање у спорт, јер заједничким улагањима стварају се изузетни услови, пре свега за најмлађе, како би се бавили спортом и како би у спорту остали.