„ДАН ПОРОДИЦЕ“ У МАЛОЈ БОСНИ

У порти храма Светих сирмијских мученика у митровачком насељу „Мала Босна“ одржана је манифестација „Дан породице“. Најмлађи суграђани имали су прилику да уживају у креативним радионицама, представи „Мала Црвенкапа“, дружењу са аниматорима, малим спортским такмичењима, као и у разноврсном забавном садржају.

Како је рекао председник Скупштине града Владимир Павловић, „Дан породице“ је прави пример неговања традиционалних и породичних вредности, а дечја радост и смех су украс нашег града.

Овом приликом Павловић је поделио једну велику и радосну вест за све Митровчане, а у питању је изградња вртића који ће се налазити поред храма Светих сирмијских мученика.

Павловић је додао да је „Мала Босна“ насеље које се убрзано шири,  деце има све више, зато је у току израда пројектно – техничке документације за изградњу вртића. Новим вртићем, поред  већ изграђеног новог  простора за четири радне групе, листе чекања ће отићи  у историју.

Како је рекао Бранко Јаковљевић, један од организатора ове манифестације, акценат овог догађаја је на деци, а ове године „Дан породице“ има и једну нову димензију. У питању је хуманитарни ручак који је организован како би се прикупила средства за нашу суграђанку Наташу Недић, која се бори са тешком болешћу.

Подсећамо, сви који желе да помогну Наташи Недић у њеној великој борби то могу да учине и слањем SMS поруке са садржајем 723 на 3030.

Ову манифестацију која се одржава по трећи пут  и увелико постаје традиционална и препознатљива, посетила је градоначелница Светлана Миловановић са својим сарадницима.